Μεταφορικά

Οι αποστολές των προϊόντων, πραγματοποιούνται το συντομότερο δυνατό. Στα χειροποίητα προϊόντα, απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την κατασκευή τους και τον έλεγχό τους, καθώς το κάθε προϊόν προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Αμέσως μετά την παραγγελία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο που απαιτείται για την κατασκευή. Τα έτοιμα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την πραγματοποίηση της παραγγελίας.

Εκτάκτως στις παραγγελίες εντός της πόλης των Ιωαννίνων τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για το υπόλοιπο της χώρας η αποστολή γίνεται με την ACS courier. Μπορείτε αν θέλετε να επιλέξετε διαφορετική μεταφορική εταιρεία, με την προϋπόθεση ότι ο τρόπος πληρωμής να μην είναι αντικαταβολή.

Το κόστος αποστολής είναι 4€ έως 2 κιλά, κάθε πρόσθετο κιλό επιβαρύνεται με 1€ στην περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή μαζί με αντικαταβολή το κόστος είναι +2€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ24%)

 

Για παραγγελίες άνω των 50€ και βάρος μέχρι 2 κιλά, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Εξαιρούνται τα προϊόντα στην κατηγορία ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και οι αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές.

 

Σημειώνεται ότι έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την εκτέλεση μιας παραγγελίας σε περίπτωση που ο χρήστης, οποτεδήποτε, δεν έχει εκπληρώσει οποιαδήποτε υποχρέωση που έχει αναλάβει προς εμάς.